DET KRÅNGELFRIA ALTERNATIVET

ENKLARE KAN DET INTE BLI

  • Vi är det enkla och behändiga alternativet för dig som behöver bil. Du kan komma i kontakt med oss på det sätt som passar dig bäst: digitalt eller fysiskt. Vi kommer till exempel gärna till dig – om du vill.
  • Hos oss kan du känna dig trygg. Som kund hos Suzuki Göteborg får du alltid och oavsett vem du är vårt allra bästa erbjudande direkt. Du slipper pruta. Allt för att det ska bli så tryggt och smidigt som möjligt för dig att skaffa bil.
”Jag var på jakt efter en mindre bil och blev rekommenderad av en god vän att kontakta Suzuki Göteborg. Hela processen har varit jättesmidig och proffsig. Kundrådgivaren var flexibel och vi fick provköra när vi ville och där det passade oss. När han beskrev onlinepaketet bestämde jag mig direkt. Tänk att slippa åka iväg för att serva bilen, få lånebil vid service och vinterdäck i paketet. Nu slipper jag min däckbytarångest eftersom även hjulskifte ingår.”
Peter
Nöjd Swiftägare

SUZUKI I VÄRLDEN. OCH I GÖTEBORG

  • Suzuki har tillverkat bilar sedan 50-talet. Bilarna kännetecknas av hög driftsäkerhet, fyrhjulsdrift som standard – eller som tillval – på alla modeller samt låga ägandekostnader.
  • Suzukis erkänt höga kvalitet har gett resultat. Världen över säljs årligen mer än tre miljoner bilar vilket ger en topp 10-placering bland världens alla biltillverkare.
  • I Sverige finns Suzuki representerat i hela landet genom ett traditionellt återförsäljarnät. Men i Göteborg gör vi det på ett nytt sätt.
"Vi hittade Suzuki Göteborg när vi började googla efter nya bilar. Vi hittade en kampanj där de lovade leverans inom 24 timmar. Vi trodde inte det var möjligt. Men det var det. Vi fick svar direkt på vårt intressemail och fick svar på de frågor vi hade. Kundrådgivaren hjälpte oss med att ordna finansiering och försäkring. Dagen efter levererade han hem vår nya Swift.

Vi är jättenöjda med både bil och den service vi fått och alla kringtjänster som ingick."
Amalia och Andreas
Nyblivna Swiftägare

KONTAKTA MIG!

Emil Engström

Kundrådgivare Suzuki Sverige
Telefon: 031-226700
Sms: 073-0716474

"Jag är jättenöjd med mitt bilköp. Det har varit så smidigt, från första kontakten till leverans. Allt har varit så tydligt vad som ingår. Inget krångel. Smidigt att kundrådgivaren kommit till mig och jag uppskattar all service som ingår med påminnelser och hämta lämna service i 3 år. Jag kommer definitivt rekommendera andra att ta kontakt med Suzuki Göteborg när det är dags att köpa ny bil.

Jag tycker om det öppna, raka och ärliga, ni är transparanta, man vet helt enkelt vad man får från början. Ett extra plus till kundrådgivaren som varit jättebra från första kontakt."
Carina
Vitarakund