SUZUKI – BEFRIANDE ENKEL KÖRGLÄDJE

VÄLJ OCH BESTÄLL DIN SUZUKI

Vi finns till hands överallt när som helst med utgångspunkt från dig som kund.
Provkör när och där det passar dig. Vi kör hem en bil till dig så kan du ta en provtur där du är van att köra. Vår helhetslösning för ett enklare bilinnehav ingår alltid.

Bland annat ingår

  • Service i 3 år, vi håller koll på när det är dags och påminner dig
  • Vinterhjul inklusive däckhotell och däckskiften i 3 år, vi bokar tid åt dig
  • 5 års garanti (normalt 3 år)
  • Suzuki assistans under 3 år

Möjlighet till hemleverans, just nu bjuder vi på det! Flera finansieringsalternativ erbjuds via Suzuki Finans (DNB)

Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem, fyrhjulsdrift och Suzukis mildhybridsystem gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen. Att Swift är riktigt rolig att köra gör valet ännu enklare.

Ny turbomotor, nya avancerade hjälp- och säkerhetssystem i kombination med väghållning i världsklass. Suzuki Swift Sport ger den ultimata ”körglädje per krona”-upplevelsen! En riktigt nöjesmaskin helt enkelt.

Med nya Vitara kommer du alltid fram, oavsett väglag. Vitara är en riktig fyrhjulsdriven SUV, dessutom utrustad med klassledande säkerhet som standard. I nya Vitara finns autobroms med fotgängaravkänning, filbytes- och trötthetsvarnare samt trafikskyltsigenkänning. Den har även dödavinkelvarnare och varning för bakomvarande trafik när du backar. Välj nya Vitara för en resa utan kompromisser.

Suzuki Ignis är som en stor SUV. Fast liten. Med fyrhjulsdrift och hög markfrigång tar den sig fram som bara större bilar brukar göra. Och tar plats där de stora inte platsar. Utrustad med bland annat pekskärm, alufälgar 16” och backkamera.

S-CROSS är en prisvärd crossover med mängder av utrustning redan i standardutförandet. Intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält med utrymme gör S-CROSS till ett populärt val. Dessutom har S-CROSS en minst sagt dynamisk styling – känsla, kvalitet och aerodynamik.