KÖP DIN SUZUKI

Vi erbjuder flera modeller med smarta funktioner – allt från olika hybridsystem till fyrhjulsdrift och smidiga förvaringslösningar. Och mycket mer än så, naturligtvis! Dessutom har vi gjort det enklare att köpa bilen. Hos oss behöver du nämligen inte göra sisådär en miljard tilläggsval innan du är klar. Istället har vi färdiga lösningar med allt du behöver. Välkommen till ett krångelfritt bil-liv.

MILDHYBRIDER

En mildhybrid bygger på ett så kallat ISG-system (integrerad startmotor och generator), vilket stöttar bensinmotorn vid acceleration samt hjälper till med andra funktioner som radio, AC och lampor. I mildhybriden finns antingen ett ISG-system på 12V eller 48V, beroende på bilmodell.

FULLHYBRIDER

En fullhybrid drivs av en elektrisk motor samt en bensindriven förbränningsmotor. Precis som en mildhybrid så laddas bilen under färden, men med fullhybrid får du ett kraftfullare alternativ. Elmotorn kan nämligen driva bilen helt på el under kortare sträckor. I vår fullhybrid Swace kan du exempelvis välja ”EV mode” som gör att du kör helt på el.

LADDHYBRIDER

En laddhybrid funkar till stor del som en fullhybrid där de båda växlar mellan elmotor och förbränningsmotor för att optimera bränsleförbrukningen. Till skillnad från fullhybrid så har det här alternativet en garanterad elektrisk räckvidd. ACROSS bjuder exempelvis på en räckvidd på hela 75 km och kan köras på ren el i hastigheter upp till 140 km/h. Laddhybrid laddar du med sladd – antingen i ditt hem med rätt utrustning eller vid en laddningsstation.