DET SMARTA OCH SMIDIGA SÄTTET ATT HA BIL

Hos Suzuki Göteborg är din nya Suzuki bara några klick bort. Vi är en digital bilhall med lokala kundrådgivare som alltid ger dig personlig service. Engagerade och kunniga medarbetare hjälper dig hela vägen – från första klicket, till provkörning och hemleverans - ända till den sista servicen. Dessutom erbjuder vi CoDrive by Suzuki, ett paket med tjänster och produkter som innebär mycket mindre krångel för dig. Kort sagt: det har aldrig varit enklare med bil. Välkommen till oss!

Suzuki_GBG_girls.jpg

 

Många fördelar hos oss

  • Vår bilhall är digital - vi kommer till dig med bilen vid provkörning och vid leverans.
  • Som kund hos Suzuki Göteborg får du alltid vårt bästa erbjudande direkt, så du slipper pruta.
  • Få ditt pris direkt online - inklusive tillbehör och tjänster.
  • Vi gör allt för att det ska vara så tryggt och smidigt som möjligt för dig att ha en bil.
  • Slipp service! Vi tar hand om det åt dig och kan hämta och lämna bilen när det är dags.


Upptäck CoDrive by Suzuki  - för dig som vill ha ett smidigt bil-liv

 

Så här tycker våra kunder

Peter, nybliven och nöjd Suzukiägare

”Jag var på jakt efter en mindre bil och blev rekommenderad av en god vän att kontakta Suzuki Göteborg. Hela processen har varit jättesmidig och proffsig. Kundrådgivaren var flexibel och vi fick provköra när vi ville och där det passade oss. När han beskrev onlinepaketet bestämde jag mig direkt. Tänk att slippa åka iväg för att serva bilen, få lånebil vid service och vinterdäck i paketet. Nu slipper jag min däckbytarångest eftersom även hjulskifte ingår.”

 

Amalia och Andreas. Köpte en Swift av Suzuki Göteborg

”Vi hittade Suzuki Göteborg när vi började googla efter nya bilar. Vi hittade en kampanj där de lovade leverans inom 24 timmar. Vi trodde inte det var möjligt. Men det var det. Vi fick svar direkt på vårt intressemail och fick svar på de frågor vi hade. Kundrådgivaren hjälpte oss med att ordna finansiering och försäkring. Dagen efter levererade han hem vår nya Swift. Vi är jättenöjda med både bil och den service vi fått och alla kringtjänster som ingick.”


Vill du provköra en Suzuki? Vi kör ut bilen till dig - boka provkörning här

 

Carina – kör en Suzuki Vitara

”Jag är jättenöjd med mitt bilköp. Det har varit så smidigt, från första kontakten till leverans. Allt har varit så tydligt vad som ingår. Inget krångel. Smidigt att kundrådgivaren kommit till mig och jag uppskattar all service som ingår med påminnelser och hämta lämna service i 3 år. Jag kommer definitivt rekommendera andra att ta kontakt med Suzuki Göteborg när det är dags att köpa ny bil.”

”Jag tycker om det öppna, raka och ärliga, ni är transparanta, man vet helt enkelt vad man får från början. Ett extra plus till kundrådgivaren som varit jättebra från första kontakt.”


Beställ din bil direkt på webbplatsen - klicka här för att komma till bilarna


Kontakt

På Suzuki Göteborg är vi genuint intresserade av att du ska vara nöjd! Hör av dig till oss med stort eller smått.

Gabriel Holmberg, kundrådgivare

Telefon: 031-226700
Sms: 073-0716474
E-mail: gbg@suzuki.se


Suzuki i världen. Och i Göteborg

  • Suzuki har tillverkat bilar sedan 50-talet. Bilarna kännetecknas av hög driftsäkerhet, fyrhjulsdrift som standard – eller som tillval – på alla modeller samt låga ägandekostnader.
  • Suzukis erkänt höga kvalitet har gett resultat. Världen över säljs årligen mer än tre miljoner bilar vilket ger en topp 10-placering bland världens alla biltillverkare.
  • I Sverige finns Suzuki representerat i hela landet genom ett traditionellt återförsäljarnät. Men i Göteborg gör vi det på ett nytt sätt.